TGC yeni başkanını seçti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Zorlu Grand Otel’de yeni dönem başkanını belirlemek için yapmış olduğu,olağan kongrede, TGC üyelerinin oylama işlemleri sonucunda,sandıkların açılmasının ardından sonuçlar belli oldu.270  Genel kurul üyesinden ,186 kişin

TGC yeni başkanını seçti

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Zorlu Grand Otel’de yeni dönem başkanını belirlemek için yapmış olduğu,olağan kongrede, TGC üyelerinin oylama işlemleri sonucunda,sandıkların açılmasının ardından sonuçlar belli oldu.

270  Genel kurul üyesinden ,186 kişinin oy kullandığı seçim oldukça çekişmeli geçti. 186 oydan 3 tanesi geçersiz sayılırken, Turgay Özdemir listesi 103 oyla seçimi kazandı. Diğer aday Zafer Sel ‘in listesi ise 80 oyda aldı.

Seçim sonrası birbirlerini Başkan ve yönetim kurulu üyeleri birbirlerini kutlayarak başarı dilediler. Mevcut yönetimde de başkan yardımcısı olarak görev yapmış olan,Turgut Özdemir in yeni başkanlığındaki  yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor : Yusuf Turgut,Tahir Orhon, Turgay Beşyıldız, Nevzat  Yılmaz, İsmail Topal,Kamil Anahar,Kenan Taşkın ve Ahmet Çağlar Yıldırım Yedek listede ise şu isimler yer aldı : Hacı Gaydan,Atakan Kadıoğlu,Bahadır Öktem,Sertaç Hellaç ve Canan kalaycı.

TGc nin son 5 yıldan beri başkanlığını Ergun Ata yapıyordu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel