Tevfik Serdar Kültür Merkezi yeni yerinde

Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Uzun Sokaktaki yeni binasına taşındı.Haber61.net’in bir süre önce taşınacağını duyurduğu Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Uzun Sokaktaki yeni binasına taşındı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün de oluruyla birlikt

Tevfik Serdar Kültür Merkezi yeni yerinde

Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Uzun Sokaktaki yeni binasına taşındı.

Haber61.net’in bir süre önce taşınacağını duyurduğu Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Uzun Sokaktaki yeni binasına taşındı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün de oluruyla birlikte uzun Sokaktaki tarihi binada hizmet vermeye başladı. Trabzonlu sanatçılar artık bu tarihi binada eğitim ve öğretim görebilecekler. Binada gözden kaçmayan ayrıntılar ise iç kısmının eksiksiz olması ve dış kısmının da bir takım tadilattan geçmesi gerektiğiydi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Trabzonlu sanatçılar ve orada eğitim görenler katkılarından dolayı Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e şükranlarını sunarken, Sayın Öz’ün de katkılarıyla bu kültür merkezinin şehrin kültür lokomotifi olacağı açıklamasında bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel