TEV'dan Vali Kızılcık'a teşekkür ziyareti

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. Melek ve beraberindekiler, üniversite öğrenimi için Trabzon'a gelen kız öğrencilerinin çağdaş, güvenli ve konforlu barınma ihtiyaçlarını karşılayan Trabzon Kız Ö

TEV'dan Vali Kızılcık'a teşekkür ziyareti

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. 

Melek ve beraberindekiler, üniversite öğrenimi için Trabzon'a gelen kız öğrencilerinin çağdaş, güvenli ve konforlu barınma ihtiyaçlarını karşılayan Trabzon Kız Öğrenci Yurdu'nun açılmasına katkılarından dolayı Vali Kızılcık'a teşekkür etti. 
 
Vali Kızılcık, eğitime her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirterek, ''Devletiyle, vatandaşıyla el ele, eğitime katkı vermeye devam edeceğiz. Eğitilmiş toplumların daha çabuk kalkınacağı muhakkaktır.
 
Nitekim, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızda en büyük faktör hiç şüphesiz eğitilmiş toplumlardır. Bizler devlet olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Eğitime katkı vermek isteyenlere devletin her türlü imkanlarını sunacağız'' dedi. 
 
Vali Kızılcık'a, içinde öğrenci yurduna ait fotoğraf ve teknik bilgilerin yer aldığı albüm veren Hasan Melek ise ''Trabzon'a güzel bir eser kazandırdık. Sağlığımız el verdiği müddetçe eğitime katkı vermeye devam edeceğiz.
 
Çünkü eğitim bir toplumun geleceğidir. Eğitilmiş toplumlara baktığımızda refah ve mutluluk içinde yaşarken, eğitilmemiş toplumlar ise sefalet içinde yüzüyor'' diye konuştu. 
 
Türk Eğitim Vakfı, Trabzon Kız Öğrenci Yurdu'nu 12 Eylül'de düzenlenen törenle hizmete açmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel