TESOB'tan Gümrükçü'ye tepki

Doğu Karadeniz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Kurulu'nda Birlik Başkanı Murat Gümrükçü ve Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara arasında yaşanan tartışmaya Trabzon Esnaf Odaları Birliği'ne

TESOB'tan Gümrükçü'ye tepki

Doğu Karadeniz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Kurulu'nda Birlik Başkanı Murat Gümrükçü ve Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara arasında yaşanan tartışmaya Trabzon Esnaf Odaları Birliği'ne üye oda başkanları tepki gösterdi. 

40 oda başkanları ve disiplin kurulu üyeleri adına açıklama yapan Sürmene Esnaf Odası Başkanı Aydın Öksüz, 1 Mayıs Günü genel kurulda yaşanlar kendilerini fazlasıyla üzdüğünü dile getirdi.

Öksüz “Başkanımıza yöneltilen ‘Yazıklar olsun Trabzonlu arkadaşlara, seni esnaf odaları birliği başkanı yaptılar’ sözlerini esefle kınıyoruz.

Demokratik kurallar çerçevesinde gerçekleşen bir seçimde oy kullanan ve tercihini iradesiyle belirleyen Trabzon Esnaf Odası başkanlığa Metin Kara’yı getirmiştir.

Başkanımıza ve bizlere söylenenleri hakaret olarak sayıyor ve Murat Gümrükçü’yü esnaf ve sanatkarlarımızdan özür dilemeye davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler