TESOB'dan öğrencilere jest

HABER61.NET-HABER SERVİSİ2014-2015 Akamedi kayıtları dün başiladı. Kayıtların başlamasıyla da Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Trabzon'da da hareketli saatler yaşanmaya başladı.

TESOB'dan öğrencilere jest

2014-2015 Akamedi kayıtları dün başiladı. Kayıtların başlamasıyla da Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Trabzon'da da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Trabzon'un tek devlet üniversitesi olma özelliğini taşıyan KTÜ bölge ve ülke genelinden gelen öğrencillerine ev sahipliği yapacak.

1Eylül'den itibaren başlayan kayıtlar için harekete geçen öğrenciler dün olduğu gibi bugünde sıcak ve nemli hava şartlarına karşı direniyor. 

Sıcaklarında etkisiyle çileye dönen kayıt işinde Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olabildiğince bu zorluğu durumu kolay hale getirmeye çalışıyor. Metin Kara, başkanlığında öğrencileri karşılamak üzere Üniversite'nin Öğrenci İşlerinin önünde stand kurdular. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler