TESOB Başkanı Kara'ya Odalardan destek

Trabzon Esnaf  ve Sanatkar Odaları Birliği(TESOB) ne bağlı 49 meslek odasında seçim heyecanı sürüyor. Şu ana kadar 40 odada seçimler gerçekleşti. Mayıs ayında ise TESOB başkanlık seçimi var. BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ TAMDIRMeslek Odası seçimleri sonrası oluşa

TESOB Başkanı Kara'ya Odalardan destek
Trabzon Esnaf  ve Sanatkar Odaları Birliği(TESOB) ne bağlı 49 meslek odasında seçim heyecanı sürüyor. Şu ana kadar 40 odada seçimler gerçekleşti. Mayıs ayında ise TESOB başkanlık seçimi var.
 
BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ TAMDIR
Meslek Odası seçimleri sonrası oluşan yeni yönetimlerin TESOB Başkanı Metin Kara’ya ziyaret ve destekleri devam ediyor. Madeni İşler ve Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan ve yönetimi ile Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Her iki oda başkan ve yöneticileri başkan Kara’ya olan güvenlerini  ve desteklerini dile getirdiler.
kara.20140306163502.jpg
 
MESLEK ODALARIMIZLA BİR BÜTÜNÜZ
TESOB Başkanı Metin Kara’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Meslek Odası seçimlerimiz Trabzon esnafına yakışır olgunlukta geçmektedir. Seçilen tüm başkan ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devem edecek esnafımıza sahip çıkacağız. TESOB 49 odasıyla birlik ve beraberliğini koruyacaktır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel