TESOB Başkanı Kara'nın mutlu günü

 Cem Kara ile Kolcu ailesinin güzel kızları Gonca Kolcu Remzi Düğün Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa adım attılar. Çiftin nikahını Sögütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli kıyarken, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Tra

TESOB Başkanı Kara'nın mutlu günü

 Cem Kara ile Kolcu ailesinin güzel kızları Gonca Kolcu Remzi Düğün Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa adım attılar. Çiftin nikahını Sögütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli kıyarken, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve TESK Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Burhan Aksak da nikah şahitleri oldu.
Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını geline takdim eden Vali Kızılcık çifti tebrik ederek, “Türk Milleti nezdinde aile müessesesinin önemi büyüktür. Evlilik ise sevgi, saygı ve hoşgörü ile ayakta kalır. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmenizi diliyor, sizleri bu mutlu birlikteliklerinizden dolayı bir kere daha kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel