Terörü isteyenler var!

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Köksal Boz, Sait Gürsoy, Murat Üçüncü ve yönetim kurulu üyesi Ekrem Üçüncü ile birlikte sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Günnar, “Ak Parti’nin siyaset anlayış

Terörü isteyenler var!

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Köksal Boz, Sait Gürsoy, Murat Üçüncü ve yönetim kurulu üyesi Ekrem Üçüncü ile birlikte sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
Günnar, “Ak Parti’nin siyaset anlayışı olan halka hizmet anlayışıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Demirkırlar esnafımızla bir araya geldik. Gördüğümüz ilgi sevindiriciydi. Esnafımızın sorunlarını yerinde dinledik. Bizlerin çözebileceği sorunları belediye başkanımızın aracılığı ile anında müdahale ettik. Ankara’ya ulaştırılması gereken sorunları da not aldık. Sorunları, ilgili makamlarla taşıyıp takipçisi olacağız” diye konuştu.
 
‘Fırsat vermeyeceğiz’
 
Esnafların gündeme ilişkin sorularını da cevaplandıran Günnar” Çözüm süreci ile alakalı olarak “ terörün 30 yıldan bu yana ülkemizi huzursuz et
 
miş ve milletimizin canını yakmıştır. Bu sorunun çözümü için AK Parti hükümeti milletten aldığı destekle bir süreç başlattı. Bugüne kadar yaptıklarımız ve bundan sonra yapacaklarımız noktasında inanıyorum ki tarihi bir süreç başladı. Bizim amacımız halkımızın aklında en ufak bir soru işreti bırakmamaktır. Halkımızın fikri bizim için önemlidir. Herkes bu sürece katkı sağlamalıdır. Türkiye’nin kalkınmasında ayak bağı olan bu sorunun ülkemiz gündeminden artık çıkarılması gerekiyor. Sorunun çözümü noktasında farklı perspektiften bakanları da olacaktır.
 
Ancak, çözüm sürecini eleştirenlerin önemli bir kısmının terör sorunun devam etmesini isteyenlerdir. Bu sorunun çözülmesi ile terörden hem siyasi rant hem de ekonomik rant sağlayanlara artık fırsat verilmeyecek. Sürecin başarıyla sonuçlanması adına toplumda büyük bir mutabakat var. Bu sürecin sonunda huzur dolu bir Türkiye’de inanın çok farklı bir geleceğin inşasını sağlayacağız. İyi niyetle, güzel bir niyetle çıktığımız bu yolda yolumuz açık olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel