Terk edilen sevgilinin ilginç intikamı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesinde bir yıldan beri arkadaş olan Y.K (20) isimli kız erkek arkadaşı G.S.S ile anlaşamayınca ayrılmaya karar verdi.Sevgilisini terk eden genç kız Y.K’nın cep telefonu tanımadığı numaralar tarafından aranarak cin

Terk edilen sevgilinin ilginç intikamı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dürbinar Mahallesinde bir yıldan beri arkadaş olan Y.K (20) isimli kız erkek arkadaşı G.S.S ile anlaşamayınca ayrılmaya karar verdi.

Sevgilisini terk eden genç kız Y.K’nın cep telefonu tanımadığı numaralar tarafından aranarak cinsel ilişki teklifleri yağmaya başladı. Telefonunun sürekli aranması üzerine kendisini arayanın telefonunun nerden bulduklarını kendisini niçin rahatsız ettiklerini sorması üzerine telefonun sosyal paylaşım sitesinden “hayat kadını telefon numarasıdır” diye paylaşımda bulunulduğunu öğrendi.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ayrıldığı sevgilisinin kendisinden intikam alabilmek için böyle bir şeye giriştiğini ve eski arkadaşı G.S.S’den şikayetçi oldu. Göz altına alınan kızgın sevgili G.S.S  alınan ifadesinin ardından “Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirmek” iddiasıyla sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı..

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel