Telefon dolandırıcıları iş başında

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan 40 yaşındaki G.A.D’nin telefonu çaldı. Arayan kişi kendisini polis amiri olarak tanıttı ve kredi kartı hesabının bir bayan ile karıştığı uyarısında bulundu.. G.A.D, telefon ucundaki şahsın b

Telefon dolandırıcıları iş başında

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan 40 yaşındaki G.A.D’nin telefonu çaldı. Arayan kişi kendisini polis amiri olarak tanıttı ve kredi kartı hesabının bir bayan ile karıştığı uyarısında bulundu.. G.A.D, telefon ucundaki şahsın bu durumun nasıl düzeleceği sorusunu sordu. Kimliği belirsiz şahıs; hesabının karıştığı kişinin Diyarbakır’da bir kişi olduğu ve bu durumun düzelmesi için Bin TL para vermesi gerektiği  G.A.D, söyledi.  Telefon ucundaki adamın dediklerini yapan talihsiz adam bir süre sonra dolandırıldığını anlayınca polis ekiplerinden yardım istedi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel