Tekvandocu gençlere son görev!

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden tekvandocu 5 gençten 3'ü son yolculuklarına uğurlandı.İlçe Tarım Müdürlüğü önünde dün akşam kontrolden çıkarak savrulan Uğur Kasım'ın (24) kullandığı 06 MEA 78 p

Tekvandocu gençlere son görev!

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden tekvandocu 5 gençten 3'ü son yolculuklarına uğurlandı.

İlçe Tarım Müdürlüğü önünde dün akşam kontrolden çıkarak savrulan Uğur Kasım'ın (24) kullandığı 06 MEA 78 plakalı otomobilde bulunan tekvandocu kardeşler Emanet Özlem Akagündüz (19) ile kardeşi Ümitcan Akagündüz (14), tekvandocu arkadaşları Abdul Ziya Bostan (19), Fatih Kasım Fırtına (22) ve Fatma Yıldırım (17) hayatlarını kaybederken sürücü Uğur Kasım ve Şamil Kurt da yaralanmıştı.

Kazada ölen Akagündüz kardeşler ile Fatma Yıldırım için öğle namazı sonrasında Yeni Cami'de cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vali Recep Kızılcık, Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Emniyet Müdürü Feridun Boz ile tekvandocuların yakınları ve sevenleri katıldı.

Tekvandocu iki evladını kaybeden ve aynı zamanda kendisi de tekvando antrenörü olan baba Ekrem Akagündüz'ün cenazede oldukça üzgün ve bitkin olduğu, ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Cenaze namazının ardından Akagündüz kardeşler ilçeye bağlı Mısırlı köyünde, Fatma Yıldırım da Köprüce köyündeki aile mezarlıklarında toprağa verildi.

Vakfıkebirspor Kulübü Tekvando antrenörü Şahin Bektaş, sporcuları ile ilgili yaptığı açıklamada "Özlem Akagündüz, 1 hafta sonra Antalya'da yapılacak tekvando şampiyonasına katılacaktı. Çok sevilen sporcularımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tekvando camiası bu sporculardan çok şey bekliyordu" dedi.

Özlem Akagündüz'ün geçen yıl liseden mezun olduğu ve üniversiteye hazırlandığı öğrenilirken, kardeşi Ümitcan Akagündüz'ün de Büyükliman İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olduğu belirtildi. Fatma Yıldırım da Vakfıkebir Lisesi 11. sınıf öğrencisiydi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Fatih Kasım Fırtına'nın ilçeye bağlı Soğuksu köyünde, Abdül Ziya Bostan'ın da Tonya ilçesine bağlı Kalınçam köyünde son yolculuklarına uğurlanacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler