Tekstil fabrikasına bin kişilik istihdam

Ordu'nun Gölköy ilçesine belediye tarafından bin kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.  Belediye tarafından yapılacak olan tekstil fabrikasının bin kişiye iş imkanı sağlayacağını söyleyen Gölköy Belediye Başkanı

Tekstil fabrikasına bin kişilik istihdam
Ordu'nun Gölköy ilçesine belediye tarafından bin kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Belediye tarafından yapılacak olan tekstil fabrikasının bin kişiye iş imkanı sağlayacağını söyleyen Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, "İlçemize yatırım gelmesi için elimizi taşın altına koyduk. Belediyemiz tarafından tekstil fabrikasını kazandırarak istihdam sağlayacağız. Bin kişinin çalışacağı bir fabrika olacak. Çevre ilçelerden de insanımızı iş sahibi yapacağız. Bölgemize bu fabrika büyük katkı sağlayacak. Bölgemizde istihdam sağlayacağı için işsizliği de önleyecektir" dedi.
 
Tekstil fabrikasının önümüzdeki aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler