Tekinbaş'tan ilçelere teşekkür

 Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Celal Tekinbaş temayül oylamasından sonra Trabzon'un bütün ilçelere teşekkür ziyareti yapıyor.Tekinbaş ''Marifet iltifata tabidir ''düşüncesiyle kendisine sahip çıkan teşkilatları, sonuç ne olursa olsun he

Tekinbaş'tan ilçelere teşekkür

 Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Celal Tekinbaş temayül oylamasından sonra Trabzon'un bütün ilçelere teşekkür ziyareti yapıyor.

Tekinbaş ''Marifet iltifata tabidir ''düşüncesiyle kendisine sahip çıkan teşkilatları, sonuç ne olursa olsun her zaman yanında olacağını bizzat Ak Partiye gönül verenlere iletmek için ziyaret etmeye başladı.

 Prof.Dr.Celal Tekinbaş ''Ben siyasete aktif olarak başlamadan önce de teşkilatlarımız ve halkımızla beraberdim. Asıl mutlu olduğum şey teşkilatlarımızın ve halkımızın bizlere gönüllerini açması.İnanın bu her şeyden daha önemli. Ben buradayım ve bundan sonrada burada olacağım inşallah. Allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin'' diye sözlerini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler