Tekelioğlu hedeflerini anlattı

TÜFAD Trabzon Şubesi seçimlerinde Balaban ile yarışacak olan Tekelioğlu önemli açıklamalar yaptı.Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesinin olağan genel kuruluna 3 ay kala heyecan artıyor.Nurettin Balaban başkanlığındaki mevcut Yönetimin yanı s

Tekelioğlu hedeflerini anlattı

TÜFAD Trabzon Şubesi seçimlerinde Balaban ile yarışacak olan Tekelioğlu önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesinin olağan genel kuruluna 3 ay kala heyecan artıyor.

Nurettin Balaban başkanlığındaki mevcut Yönetimin yanı sıra genel kurulda adaylığını açıklayan TÜFAD eski yöneticisi Teknik direktör Hayri Tekelioğlu bu gün yazılı bir basın bildirisi yayınladı.

TÜFAD Trabzon Şubesi başkan adayı teknik direktör Hayri Tekelioğlu yazılı basın bildirisinde yola çıkış amaçları ve felsefeleri konusunda TÜFAD üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirdi

İŞTE TEKELİOĞLU’NUN YAZILI BASIN BİLDİRİSİ

BASINA VE KAMUOYUNA

Mayıs ayı içersinde yapılacak olan TÜFAD Trabzon Şubesi  Olağan Genel Kurul öncesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Bu sürede meslektaşlarımızın bize olan desteği ve ilgisi bizleri daha da heyecanlandırmaktadır.

Bizlerim 3 ay önce seçim çalışmasını başlatmamızdan mevcut yönetim kurulunun duyduğu rahatsızlığı da anlayabilmiş değiliz.

Olağan Genel kurulun yapılmasına 3 ay kala seçim çalışmalarımızı başlatmamızın derneğimize ve üyelerimize gösterdiğimiz değer sevgi ve saygının bir ifadesidir.

Bizlerin yola çıkış amacında etik değerlere bağlı kalmak hedefi vardır. Bu amaç içinde TÜFAD Trabzon şubesi üyelerini bölüp parçalamadan ve sürece zarar vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu sözümüzün arkasında da sonuna kadar duracağımızı bir kez daha  kamuoyuna duyurmak isteriz.

Mevcut Yönetim kurulu 9 yıldır görevde. Görev süreleri içersinde  kendilerine her türlü desteği verdik. Proje ve çalışmalarına olumsuz yaklaşmadık. Yapacakları hizmetler için önlerinde engel olmadık.

Genel kurul öncesi çalışmalarımızı derneğimiz üyelerini bilgilendirme, üyelerimize ulaşma ,sıkıntılarını paylaşma ve bizden beklentilerini öğrenme adına devam edeceğiz.

Bunun neticesinde bizim projelerimiz dışında  TÜFAD üyelerinden gelecek öneri ve talepler yeni yol haritamızın belirlenmesinde önemli rol oynayacaktır.

Bizlerin yola çıkış hedefi TÜFAD üyesi meslektaşlarımıza faydalı olabilme adına kişinin değil tüm üyelerin çıkarını koruma ,onların haklarını savunma anlayışına dayanmaktadır.

Ekip ruhu içersinde Tüm antrenörlerimizi kucaklayacak,değişimi gerçekleştirecek, üyesine değer verecek, kazasından şehrine kadar tüm üyelerine  güven verecek Antrenörün onurunu koruyacak bir anlayışın egemen olması için yol arkadaşlarımızla bir bütünlük içinde mücadele etmeye sonu kadar  kararlıyız

                                                            

                                                       Hayri TEKELİOĞLU

                                                           29 Şubat 2012

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel