Tek millet, Tek yürek !

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan...

Tek millet, Tek yürek !
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Allah aşkının herkesi tek millet ve tek yürek yaptığını söyledi. 
Başkan Hüseyin Anlayan, “Vatan hainlerinin, kahpelerin masum insanların üzerine göz kırpmadan ateş açtığı, tankların üzerine yürüttüğü, helikopterlerle öldürdüğü, uçaklarla bombaladığı bir gecenin ardından bu milletin feraseti, bu milletin vatan aşkı, bu milletin bayrak aşkı ve Allah aşkı herkesi tek millet yaptı, tek yürek yaptı ve onun arkasından meydanları boşaltmadık” dedi. 
Çok acı çok sıkıntılı çok karanlık bir gecenin arkasından meydanların yer yerde dolup taştığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Elhamdülillah Cumhurbaşkanımız tamam diyene kadar da meydanları boşaltmıyoruz inşallah. Rabbim bu birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. O gecenin bir musibet olduğunu biliyoruz. Rabbim bir musibetten binlerce nasihatten daha evla olan bu musibetten tekrar binlerce hayır çıkartacak buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel