Tehlikeli oyun ölümle bitti

Haraz Mahallesi Zorkun Caddesinde ikamet eden İsmail Karaca’yı (9) evde oyun oynarken taç tabir edilen metal tokanın iki ucunu elektrik prizine sokması neticesinde elektrik çarptı.Çarpmanın etkisi ile savrulan ilköğretim okulu 2.sınıf öğrencisi İsmail Kar

Tehlikeli oyun ölümle bitti

Haraz Mahallesi Zorkun Caddesinde ikamet eden İsmail Karaca’yı (9) evde oyun oynarken taç tabir edilen metal tokanın iki ucunu elektrik prizine sokması neticesinde elektrik çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan ilköğretim okulu 2.sınıf öğrencisi İsmail Karaca’ya abisi 3.sınıf öğrencisi Mustafa (10), dışarıya çıkarak toprağa yatmasını söyledi. Küçük İsmail daha dışarıya çıkamadan evin giriş kapısının önüne yığıldı.

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan İsmail’in hastaneye geldiğinde nabzının durmuş olduğu öğrenildi.

Küçük öğrencinin vefatının ardından anne Havva ve hurdacılıkla ailesinin geçimini sağlayan baba Seyfettin Karaca sinir krizleri geçirdi.

Ağabeyi ile birlikte evlerinin karşısındaki Fatih İlköğretim Okulu'nda okuyan İsmail Karaca’nın öğretmenleri tarafından çok sevildiği ve hareketli bir çocuk olduğu bildirildi.

Kısa süre önce yeni doğan bir erkek kardeşinin daha olduğu bildirilen İsmail Karaca kılınan cenaze namazının ardından Osmaniye Asri Mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel