Ted Trabzon Hedefini Açıkladı

Haber61/haber servisiTED TRABZON’DA YÜZDE 90 DOLULUKLA BAŞLADITrabzon’da büyük bir boşluğu dolduran TED Koleji bu yıl ilk kez Trabzon’da yeni eğitim öğretim yılına başladı. Yüksek güvenlikli, teknolojik sınıflarla donatılmış TED binasının yanı sıra yurt d

Ted Trabzon Hedefini Açıkladı

Haber61/haber servisi

TED TRABZON’DA YÜZDE 90 DOLULUKLA BAŞLADI

Trabzon’da büyük bir boşluğu dolduran TED Koleji bu yıl ilk kez Trabzon’da yeni eğitim öğretim yılına başladı. Yüksek güvenlikli, teknolojik sınıflarla donatılmış TED binasının yanı sıra yurt dışından ve yurt içinden gelen branşında tecrübeli öğretmen kadrosu bulunuyor. 

KOLEJDE NELER VAR

Şu anda 24 derslikle eğitim öğretim başlayan TED Koleji Trabzon Müdürü Ayhan Turgut, beklediklerinin çok üzerinde ilgi gördüklerini bunun da sevindirici olduğunu söyledi. Müdür Ayhan Turgut, “24 dersliğin yanında müzik, resim, bilgisayar, 3 boyutlu sınıf, 2 laboratuvar, tenis kortu, spor salonu, çok amaçlı salonu ve benzeri birçok derslik ve etkinlik salonuna sahibiz” dedi.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

GÜNDE 9 SAAT

mudur-001.jpg

“Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır” diyen Turgut, eğitim ile ilgili detayları şöyle verdi; “Günde 9 saat dersimiz vardır. Ana sınıflarına sabah, öğle ve ikindi yemeği verilirken diğer sınıflarımıza ise sadece öğle yemeği verilmektedir. Okulumuzda kaliteli bir akademik eğitim, ciddi bir yabancı dil eğitimi ve çocuk sosyal ve kültürel yönden üst düzey gelişimleri sağlanmaktadır. İngilizce ve Rusça dil eğitimleri vardır.

3 YILDA EN GÖZDE OKULU OLACAĞIZ

Turgut son olarak şunları söyledi; “Okulumuzda satranç, drama, halk oyunları, kort tenisi, jimnastik, tiyatro gibi sosyal etkinlikler ve çeşitli sportif faaliyetler planlanmaktadır. 5 ana sınıfımızda 76 öğrenci vardır. 11 öğretmenimiz mevcuttur.  Bakanlığımızın programımızın yanında çeşitli çocukları geliştirici programlarda uygulanmaktadır. Anasınıfı ilkokul ortaokul toplam 384 öğrenci var. 45 öğretmen, tam zamanlı hekim, hemşire ve diyetisyen bulunmaktadır. Okulumuzun hedefi, 3 yıl içerisinde Türkiye’de en gözde okullardan bir tanesi olmak. Yani ilk 10’a girmesini sağlamaktır.”

 TED KOLEJİ TRABZON’UN YAPANCI DİL ÖĞRETMENLERİ;

Kanadalı Nancy Hanna

İngiltere David Jones

İrlanda Emma Duncan

Rusya Maria Cılcıc

Kanadalı Melissa Lee

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler