T.C.'yi bırakın hainleri ikna edin

 Tüm ülke genelinde başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere devlet kurumlarından Türkiye Cumhuriyeti’nin simgesi T.C ibaresinin kaldırılması ve akil insanlar projesine tepkiler sürerken bir tepki de Trabzon Şehit Aileleri Dernek Başkanı İsmail Karaca’dan geldi

T.C.'yi bırakın hainleri ikna edin

 

Tüm ülke genelinde başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere devlet kurumlarından Türkiye Cumhuriyeti’nin simgesi T.C ibaresinin kaldırılması ve akil insanlar projesine tepkiler sürerken bir tepki de Trabzon Şehit Aileleri Dernek Başkanı İsmail Karaca’dan geldi. Bende şehit ağabeyiyim diyen Karaca, “Terörün bitmesini herkes gibi bizde istiyoruz. Biz Terörle müzakere yaparak, teröriste taviz vererek terör bitirilemez. Benim kardeşim 1995 yılında kuzey Irak’ta Çelik-1 Operasyonu’nda şehit oldu. Erzurumlu ve Adapazarlı arkadaşları ile birlikte şehidimizin kabri bile belli değil. Şehit bedeni bulunamadı. 18 yıldır annemin gözyaşı dinmedi, yüreğindeki acı tükenmedi. Terörle müzakere yapanlar bizin yüreğimizdeki ateşi kim söndürecek. Teröristle müzakere yaparken bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için canını feda eden Mehmetlerin aileleri ne olacak” dedi.
 
HAİNLERİ İKNA EDİN
 
Karaca, “Türk Milleti’ne sözde barış sürecini anlatmak için yola koyulan ve isimlerine akil denilen şahsiyetler bizlere neyi anlatacak. Kardeşlerimizin ne uğruna şehit olduklarını mı anlatacaklar. Vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olanların hesabını onlar mı verecek? Vatanını sevenleri ikna etmeyi düşünenler önce muhatap alınanların muhatap olarak alınanların, istedikleri şartları olgunlaşmadan, TBMM’den karar çıkmadan silahlarını bırakmayacaklarını açıklayan hainleri ikna etmeyi düşünsünler. Akil Adamlar Türk Milleti’nin birliğini Türk yurdunun bölünmez bütünlüğünü, binlerce yıllık kardeşliği savunanları değil, bölücü hainleri ikna etsinler. Bir şehit kardeşi olarak 18 yıldır annemin dinmeyen gözyaşını, tükenmeyen yürek acısını, evlat hasretini akil Adamlar nasıl bitirecek ve nereden bilecekler?” şeklinde konuştu.
 
Başbakan’ın aylar önce “Terörle ve teröristle müzakere yapan şerefsizdir” sözünün yüreklerine su serptiğini anlatan Karaca, “Geldiğimiz noktada ise teröre verilen tavizler ve teröristle yapılan görüşmeler karşısında üzüntümüzü ve öfkemizi anlatmaya kelime bulamıyoruz. Canlarımız Bu ülke parçalanmasın diye şehit olan insanların ailelerinin yüreklerindeki acı ve akan gözyaşları ne olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel