TBMM'de tüm vekiller Trabzonspor'un yanındadır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi Haber61.NET'e özel açıklamalarda bulundu. Hamzaçebi, " Trabzon için çok önemli bir etkinlik düzenlendi. Trabzon'un tüm farklılıklarını Ankara'ya taşıdılar. Burada bizlere kültürel olarak h

TBMM'de tüm vekiller Trabzonspor'un yanındadır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi Haber61.NET'e özel açıklamalarda bulundu. Hamzaçebi, " Trabzon için çok önemli bir etkinlik düzenlendi. Trabzon'un tüm farklılıklarını Ankara'ya taşıdılar. Burada bizlere kültürel olarak her şeyi yaşatıyorlar. Bu etkinlikler tanıtım açısından bu denli önemli."dedi. 

Haber61 / Ankara 
 
Hamzaçebi, Trabzonspor'un haklarını savunduklarını belirterek" " Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisidir. Son dönemlerde bazı sorunlar oldu. Şenol Güneş istifa etti. Güneş bu ülkenin en yetiştirdiği en önemli isimlerdendir. Yerini Trabzon için önemli başka bir isme devretti. Tolunay Kafkas'ın başarılı olacağına inanıyorum.
 
Şike konuunda Trabzonspor'un haklarını savunmadıkları şeklindeki eleştirilerin haksız olduğuna değinen CHPli vekil Hamzaçebi"Şike konusunda Trabzonspor'un hakları yenmiştir. Trabzonspor bu konuda isyanında  her zaman haklıdır. Kimse bize Trabzonspor'un hakkını savunmuyorsunuz demesin. TBMM'deki tüm vekiller Trabzonspor'un hakkını savunuyor."şeklinde konuştu.
 
Hamzaçebi, " Akyazı'da yapılması planlanan stat projesini desteklediklerinide belirterek" 7 yıldır bu proje yapılmadı. Trabzon'a söz verenler bunu yapmalı. Bir an önce Trabzon için bu projeyi bitirmeleri gerekli. Burayı bitirdiklerinde ise inanıyorum ki Trabzonspor'un başarısı dahada artacak. CHP olarak Akyazı'nın yapılmasını bizde destekliyoruz."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel