“Tayt ve Don” giyen bayanlar giremez

Trabzon’da açık ve dar kadın kıyafetlerine savaş açıp, birçok meslektaşıyla mahkemelik olan avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, bir ilke daha imza atarak avukatlık bürosunun girişine ““Eteksiz bacakları ile kalçaları sıkıştıran “TAYT-DON” giyen kadınlar gi

“Tayt ve Don” giyen bayanlar giremez

Trabzon’da açık ve dar kadın kıyafetlerine savaş açıp, birçok meslektaşıyla mahkemelik olan avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, bir ilke daha imza atarak avukatlık bürosunun girişine ““Eteksiz bacakları ile kalçaları sıkıştıran “TAYT-DON” giyen kadınlar giremez. Günahtır. Haya ve edebe aykırıdır” diye uyarı tabelası astı.

 
HAYA VE EDEBE AYKIRI GİYİNENLERİN DAVALARINI ALMIYORUM
Hayâ ve Edebe Aykırı Müstehcen Kadın Kıyafetlerinin insanları cezbedici bir hale sokmasından rahatsız olduğu için böyle bir yola başvurduğunu ifade eden Avukat Bayraktar, bu davanın kendisi için 'milli bir dava' olduğunu savunarak,” Açık ve dar kadın kıyafetlerine karşı mücadelem sürecek. Kendisine ait işyerinin kapı girişine astığı uyarı tabelasında “Eteksiz bacakları ile kalçaları sıkıştıran “TAYT-DON” giyen kadınlar giremez. Günahtır. Haya ve edebe aykırıdır” diye uyarı tabelası asarak bu gibi giyimli kadınları uyarmak istiyorum. Haya ve edebe aykırı giyinen kadınların davalarını almıyorum.
 
Bu dava uğruna mücadele etmek benim için şereftir" dedi.
 
KAPALI KADINLAR GERİCİ, ÇIPLAK KADINLAR ÇAĞDAŞ
Trabzon’da 55 yıldır avukatlık yapan avukat Bayraktar, yaptığı açıklamada ” Türk kadının “TAYT ve DON” yerine giyip altındaki bütün kalça şişkinliklerini ve vücut hatlarını vücut kırışıklıklarını teşhir hastalığının haya ve edeple alakası yoktur. Mukaddes Türk analarımızın böylemi idi. Kadınlarımızın ve kızlarımızın şimdiki giydikleri Tayt ve don gibi pantolonlar taciz ve tecavüzlerin sebebidir. Bu görüntülere erkekler dayanabilirler mi. Bu belalı görüntülerden milletimizi kim kurtaracak. Artık işin çivisi çıktı. Kapalı ve türbanlı olan kadınlarımız gerici sayılırken “Tayt ve Don” giyen kadın ve genç kızlarımız çağdaş sayılmaktadır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel