Taşın altına gövdemizi koyacağız

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iki günlük Trabzon ziyaretinin ardından saha çalışmalarına kaldığı yerden tüm hızıyla devam etti.Çelik, saha çalışmaları kapsamında Kunduracılar Caddesini ziyaret

Taşın altına gövdemizi koyacağız

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iki günlük Trabzon ziyaretinin ardından saha çalışmalarına kaldığı yerden tüm hızıyla devam etti.

Çelik, saha çalışmaları kapsamında Kunduracılar Caddesini ziyaret ederek esnafla fikir alışverişinde bulundu. Başbakan Erdoğan’ın Trabzon ziyareti konusunda da değerlendirmede bulunan Çelik, Trabzon Halkına Başbakan’a gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini etti. 

Temeli atılan Akyazı Stadının da tarihi bir proje olduğunu dile getiren Çelik, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a gösterdiği önem ortadadır. İki gün Trabzon’da katılarak dev projelerin açılış ve temel atma törenlerini yaptı. Akyazı stadyumunun da temelini atarak 41 bin 061 kişilik stadı Trabzonspor taraftarlarına hediye edecek ve inşallah iki yıl sonra Akyazı’da hep birlikte maçı izleyeceğiz” dedi.

Çelik, “Esnafımızı ziyaret ederek, onları dinliyoruz. Bir önerileri ve talepleri varsa onları alıyoruz. çok güzel geçiyor esnaf ziyaretlerimiz. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği biz halkla iç içe oldukça bunun faydasını görüyoruz. Trabzon yerel yönetimler bazında son 10 yıl içinde Türkiye'de en çok hizmetin yapıldığı yerlerden biri. Bu da ilimize pozitif anlamda yansıyor. Trabzon artık büyükşehir oldu ve Merkez ilçemiz Ortahisar olacak. Ortahisar’a yatırımların en güzelini kazandırmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız ve çok çalışacağız" diye konuştu.

Esnaflarda Çelik’i ilgiyle karşılarken, projeleri ve çalışmaları hakkında Çelik’ten bilgi aldılar. Çelik’in Ortahisar’ın gülen yüzü olduğuna vurgu yapan esnaflar, gülen yüzünün solmaması için Çelik’ten hayır dualarını esirgemeyeceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel