Tarkan Bakan Eroğlu'na güldü!

Karadeniz'e yeni hidroelektrik santralleri yapılmasına karşı çıktığı için Tarkan'a "Sen kendi işine bak" diye tepki gösteren Veysel Eroğlu, taktik değiştirdi.Ama "Tarkan'dan Solaklı Vadisi için bir şarkı yapmasını ve HES'leri anlatma kampanyamıza katılmas

Tarkan Bakan Eroğlu'na güldü!

Karadeniz'e yeni hidroelektrik santralleri yapılmasına karşı çıktığı için Tarkan'a "Sen kendi işine bak" diye tepki gösteren Veysel Eroğlu, taktik değiştirdi.

Ama "Tarkan'dan Solaklı Vadisi için bir şarkı yapmasını ve HES'leri anlatma kampanyamıza katılmasını isteriz" diyen Eroğlu, beklediği yanıtı alamadı.

BUNU İSTEMİŞ OLAMAZLAR
Bursa konseri öncesi Tarkan, "HES'lerle ilgili şarkı yapacak mısın?" sorusu karşısında önce kahkaha attı, sonra "Benden böyle bir şeyin gerçekten istenmiş olabileceğine inanamam" dedi.

Bakan Eroğlu'nun sözleri hatırlatılınca da şu yorumu yaptı: "HES'lere karşı çıkan birinin HES'lerle ilgili şarkı yapması ironiden öte komik olur!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel