Tanrıverdi'den Başkana övgü

Trabzon’da yarın yapılacak 7 ili kapsayan ‘Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katılmak için şehre gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve beraberindeki heyet ile Trabzon Valiliği’ni ve Be

Tanrıverdi'den Başkana övgü

Trabzon’da yarın yapılacak 7 ili kapsayan ‘Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katılmak için şehre gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve beraberindeki heyet ile Trabzon Valiliği’ni ve Belediyesi’ni ziyaret etti. 


Trabzon Valiliği’ni ziyaretinde Vali Dr. Recep Kızılcık, hükümetin ortaya koyduğu program çerçevesinde en iyi hizmeti vermenin arayışında olduklarını ifade etti. Yapılacak olan yerel yönetimler toplantısının Trabzon’un büyükşehir olmasına katkı sağlamasını temenni eden Vali Kızılcık, “Karadeniz Bölgemiz şuanda fevkalade huzurlu merkezden bir tanesi. Sizlerin yaptığı finansal destek ile çok önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Hem şehrimizin hemde kırsalımızın yapısı değiştiği gibi, insanlarımızın da memnuniyetini artıyor. Bizler sizlerin hükümet olarak ortaya koyduğunuz program çerçevesinde vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Yerel de bütün dinamiklerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde en iyiyi yapmanın arayışı içerisindeyiz. Bu anlamda Sayın Başbakanımız olmak üzere sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz. Yerel yönetimlerle ilgili bir toplantı yapacaksınız. Bu toplantı büyükşehir hayalimizin gerçekleşmesine katkı sağlar” dedi.


Vali Kızılcık’a Trabzon’da yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi ise, “Trabzon’da siz değerli Valimizin ve Özel İdare’nin Trabzon’un gelişmesi için önemli gayretleri ve çalışmaları olduğunu biliyoruz. Trabzon’un kalkınması ülkenin kalkınmasıdır. Bu katkılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum” dedi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ÖVGÜ
Ardından Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başarılı çalışmaları sayesinde Trabzon’un çehresinin değişmeye başladığını ve kenti önemli bir vizyon kazandığını söyledi.


Trabzon’un bundan sonra daha büyük hizmetlerle bulaşacağının altını çizen Tanrıverdi “Trabzon bu bölgenin önemli bir ilidir ve gözbebeğidir. Özellikle Trabzon Belediye Başkanımızın ‘bir şehri imar etmek, halkın gönlünü ihya etmektir’ anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu anlamda belediye başkanımız Trabzon’da belediyecilik olarak önemli hizmetleri olduğunu biliyoruz. Trabzon’un çehresinin değiştirdiğini biliyoruz. Trabzon’un önemli bir vizyon kazandığını biliyoruz. Trabzon’da bunu hak etmektedir. Çünkü Trabzon tarihi bir kentimizdir, medeniyet kentidir, kültür kentidir. Dolayısıyla Trabzon ihmal edilmişliğini, unutulmuşluğunu bu dönemde, özellikle AK Parti iktidarı döneminde artık gidermiştir ve önemli hizmetlerle buluşmuştur. Bundan sonrası için daha da önemli hizmetlerle buluşacaktır. Çünkü Trabzon artık büyükşehir belediyesi olmaktadır. Büyüklüğüne yakışır unvanı da almaktadır. Büyükşehir belediyesi olunca şehrin en ücra köşesine hizmet götürecek alt ve üst yapı bütünlüğünü sağlanacak, imar bütünlüğünü sağlanacak ve vatandaşlara daha güzel hizmet verilecek. Değişen ve gelişen Türkiye şartlarına daha iyi uyum sağlanacak” diye konuştu.
Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzon’da yapılacak Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nın çok faydalı olacağına inandığını belirterek, “Belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, il genel meclisi üyeleri ile ve ilçe belediye başkanlarımızla, ilçelerimizin dahil olmak üzere belediye meclis üyeleri ile bilgi paylaşımında bulunacağız. Bu toplantı Trabzon’umuza çok önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu bakından teşriflerinden dolayı Trabzon kenti adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Bir iki gün içinde de kendilerinden edindiğimiz tecrübeleri Trabzon’da da, tüm bölgemizde de en iyi biçimde uygulamaya gayret edeceğimizi ifade ediyorum” şeklinde konuştu.


Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin anısına Hüseyin Tanrıverdi’ye porselen tabak hediye ederken, Nusret Bayraktar’a ise fincan takımı hediye etti. Tanrıverdi daha sonra Belediye Şeref Defteri’ni imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel