Tamir için verdiği ayakkabıları kaybolunca...

Trabzon’un Akçaabat ilçesi NevsiPulathane mahallesinde ayakkabı tamircisine yırtık ayakkabılarını tamir edilmesi için veren A.B isimli şahıs, bir gün sonra ayakkabılarını almaya gitti. Ayakkabılarının dükkanda kaybolduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi.Ay

Tamir için verdiği ayakkabıları kaybolunca...

Trabzon’un Akçaabat ilçesi NevsiPulathane mahallesinde ayakkabı tamircisine yırtık ayakkabılarını tamir edilmesi için veren A.B isimli şahıs, bir gün sonra ayakkabılarını almaya gitti. Ayakkabılarının dükkanda kaybolduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi.

Ayakkabı dükkanının sahibi S.K’yla tartışan A.B isimli şahıs Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ayakkabı tamircisi S.K'dan şikayetçi olarak ayakkabılarının kendisine verilmesini istedi. A.B’nin şikayeti üzerine göz altına alınarak ifadesine başvurulan S.K, serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel