Talihsiz bebek boğularak öldü

Annesi, 9 aylık bebeğini beşiğe yatırdı ve kuşağını bağladı.. Bir süre sonra beşikten düşen bebek kuşağının boynuna dolanması sonrası nefessiz kaldı.. Hastaneye kaldırılan talihsiz bebek kurtarılamadı.Edinilen bilgiye göre, Sarıalan köyünde oturan Bediha

Talihsiz bebek boğularak öldü


Annesi, 9 aylık bebeğini beşiğe yatırdı ve kuşağını bağladı.. Bir süre sonra beşikten düşen bebek kuşağının boynuna dolanması sonrası nefessiz kaldı.. Hastaneye kaldırılan talihsiz bebek kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıalan köyünde oturan Bediha Demir, 9 aylık oğlu Kenan'ı beşiğe yatırdı ve kuşağı bağladı. Bir süre sonra Kenan beşikten düştü ve kuşak boynuna dolandı.

Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 9 aylık çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ceset, otopsi için Samsun Adli Tıp Şubesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel