Talep konut sayısını geçti!

TOKİ tarafından Of'ta yapılması planlanan alt gelir grubuna ait konutlar için 4 Nisan'da başlayan başvurularda sayı, yapılacak konut sayısını geçti. İlk günden itibaren kaymakamlıktaki başvuru bürosu ile tapu ve nüfus müdürlüklerinde yoğunluk yaşanmaya ba

Talep konut sayısını geçti!

TOKİ tarafından Of'ta yapılması planlanan alt gelir grubuna ait konutlar için 4 Nisan'da başlayan başvurularda sayı, yapılacak konut sayısını geçti.

İlk günden itibaren kaymakamlıktaki başvuru bürosu ile tapu ve nüfus müdürlüklerinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Vatandaşların başvurularının seri bir şekilde alınabilmesi için Kaymakam Tuncay Sonel tarafından Yazı İşleri ve Dernekler Bürosundaki 4 personel görevlendirilerek vatandaşa yardımcı olmaları sağlandı.

Alt gelir grubuna yönelik olması nedeniyle memur ve dar gelirliler için önemli bir fırsat sunan konutlara başvuru sayısının 2 bin civarında olması bekleniyor.

Konut başvurusu yapabilmek için Trabzon nüfusuna kayıtlı olmak veya Trabzon sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet ediyor olma şartının yanı sıra üzerinde kayıtlı herhangi bir gayrimenkul olmaması ve aylık gelirin 2 bin 600 liranın altında olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel