Taksici polisleri dövdü

 Düğünden dönen taksici B.S. eşini ve bir çocuğunu eve bıraktıktan sonra otomobilini yıkamaya başladı. Bu sırada arabasına çamur sıçrattığı iddiasıyla sivil plakalı polis otomobilindekilerle B.S. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavga

Taksici polisleri dövdü

 

Düğünden dönen taksici B.S. eşini ve bir çocuğunu eve bıraktıktan sonra otomobilini yıkamaya başladı. Bu sırada arabasına çamur sıçrattığı iddiasıyla sivil plakalı polis otomobilindekilerle B.S. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. B.S. iddiaya göre otomobildeki iki sivil polise taksi de taşıdığı beyzbol sopayla vurmaya başladı. Bunun üzerine sivil polisler takviye ekip istedi. Polislerden birinin havaya uyarı ateşi açmasına rağmen S., gelen diğer ekiplere de saldırdı. S. güçlükle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 

Çeşitli yerlerinden yaralanan 5 polis memuru aldıkları raporla B.S. hakkında şikayetçi oldular. B.S. sevkedildiği mahkemece tutuklanarak Ardahan Cezaevine konuldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel