Taksi Durakları Yenilenecek !

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, yaptığı açıklamada, 16 bin nüfusluk bir ilçede 8 taksi durağında hizmet veren 90 ticari taksi bulunmasının çok büyük bir rakam olduğunu söyledi.Eski durumdaki taksi duraklarını yenileyerek, prefabrik olarak son model t

Taksi Durakları Yenilenecek !

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, yaptığı açıklamada, 16 bin nüfusluk bir ilçede 8 taksi durağında hizmet veren 90 ticari taksi bulunmasının çok büyük bir rakam olduğunu söyledi.
Eski durumdaki taksi duraklarını yenileyerek, prefabrik olarak son model taksi durakları inşa edeceklerini belirten Melikoğlu, şunları kaydetti:
"Değişen ve gelişen Görele’nin modern yüzü olacak yeni taksi durakları ile ilgili olarak meclis üyelerimizle taksici arkadaşların da fikrini alarak yer tespitinde bulunduk. Amacımız taksici esnaf arkadaşlara rahat edebilecekleri, modern taksi durağı inşa ederek, gece geç saatlerde de bir nöbetçi taksi durağı bulundurup halkımızın hizmetine sunmaktır. Yeni taksi duraklarında ayrıca vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ATM'ler yerleştirilecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler