Tabzon'da Afyon sakızı yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) ; Trabzon Savcılığından almış olduğu karar ile Ortahisar İlçesinde uygulama düzenledi. Uygulamada Erzurum yönünden Trabzon’a gelmekte olan bir otobüsü durdurara

Tabzon'da Afyon sakızı yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) ; Trabzon Savcılığından almış olduğu karar ile Ortahisar İlçesinde uygulama düzenledi. Uygulamada Erzurum yönünden Trabzon’a gelmekte olan bir otobüsü durdurarak arama yaptı. Narkotik köpeğinin de hazır bulunduğu aramada otobüsün bagaj kısmında 8 Kilo 150 gram Afyon sakızı ele geçirildi.

Bavul içerisinde bulunan uyuşturucu maddenin 38 yaşındaki S.S’e ait olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan S.S, Trabzon Emniyeti KOM şubesine getirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan işlem yapılırken bugun savcılığa sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan ele geçirlen maddenin değerinin yüksek olduğu ifade edildi.

Haber: Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel