Taburcu olan hastalar evlerinde ziyaret ediliyor

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, hastane müdürü ve yöneticileri hastanelerinde operasyon geçirerek tedavi görmüş ve taburcu olmuş hastaları evlerinde ziyaret ederek hastaların son durumları hakkında bilgiler aldılar.Evlerinde hast

Taburcu olan hastalar evlerinde ziyaret ediliyor

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, hastane müdürü ve yöneticileri hastanelerinde operasyon geçirerek tedavi görmüş ve taburcu olmuş hastaları evlerinde ziyaret ederek hastaların son durumları hakkında bilgiler aldılar.

Evlerinde hastane başhekimini ve müdürleri gören hastalar bu durumdan oldukça memnun olduklarını belirterek, hasta ve hasta yakınları hastane yönetiminin kendilerini evlerinde ziyaret etmelerinin büyük moral sağladığını belirttiler.
Amaçlarının taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunmak istediklerini belirten Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, “Hastane yönetimi olarak amacımız, taburcu ettiğimiz hastalarımızı evlerinde ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileklerimizi sunmak ve hastanemizde tedavi gördükleri süreçte aldıkları hizmetten memnun kalıp kalmadıklarını öğrenmek. Yaptığımız bu ziyaretlerde hastalarımızın geri bildirimlerini alarak daha iyi sağlık hizmeti sunma yolunda bu geri bildirimleri değerlendirmekteyiz. Hastalarımızın memnuniyeti bizim için oldukça önemli.Bu ziyaretler sayesinde hasta memnuniyetinin artmasını hedeflemekte ve yapılan çalışmaların sürekli hale getirmeye çalışmaktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel