Taburcu olan Açıkalın'ın ilk kavgası

Bir süredir tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğu gün karşısında habercileri gören Peker Açıkalın buna fena halde kızdı. Gazetecinin fotoğraf makinasının deklanşörüne basmasıyla birlikte anlaşılamayan bir şekilde sinirlenen Açıkalın, gazeteciye hitaben

Taburcu olan Açıkalın'ın ilk kavgası

Bir süredir tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğu gün karşısında habercileri gören Peker Açıkalın buna fena halde kızdı. Gazetecinin fotoğraf makinasının deklanşörüne basmasıyla birlikte anlaşılamayan bir şekilde sinirlenen Açıkalın, gazeteciye hitaben tehdit ve hakaret içeren sözlerle seslendi, zaman zaman da küfür etti.

 

Makinasındaki fotoğraf karesini silmesini istediği haberciyi "Ağzını burnunu kırmakla" da tehdit eden Açıkalın bir türlü sakinleştirilemedi. Gerginliğin sonu gelmeyince anlaşmazlık karakola taşındı.

 

Açıkalın 14 Nisan tarihinde trafikteki bir anlaşmazlık nedeniyle girdiği tartışmada fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel