Tabakhane'de son durum ne?

Trabzon'daki "Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında şuana kadar 338 binanın yıkıldığı bildirildi.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesind

Tabakhane'de son durum ne?

Trabzon'daki "Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında şuana kadar 338 binanın yıkıldığı bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesindeki yıkımların devam ettiği belirtilerek, toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane 'de bugüne kadar 546 binanın kamulaştırılmasının tamamlandığı, bu binalardan 338'inin yıkıldığı ve hak sahiplerine de şu ana kadar 117 milyon TL ödeme yapıldığı belirtildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki kamulaştırma ve yıkımların devam ettiğini ifade ederek, "Trabzon uyguladığı kentsel dönüşüm projeleri ile bir Türkiye örneği olmuştur" dedi.

Aynı proje kapsamında yapılacak 353 konutun ihale aşamasında olduğunu da anlatan Gümrükçüoğlu, peyzaj ihalesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile görüşmelerin sürdürüldüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler