TAB üyesi gençlerin Trabzon ziyareti

Gençlerin Trabzon’u ziyaretleri boyunca Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle Akademik bilgi alışverişi, geleceğe dönük proje çalışmaları yaptı. Yoğun bir çalışma temposuyla geçen süreçte gençler Trabzon’un tarihi ve kültürel yerleri de gezdiler.T

TAB üyesi gençlerin Trabzon ziyareti

Gençlerin Trabzon’u ziyaretleri boyunca Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle Akademik bilgi alışverişi, geleceğe dönük proje çalışmaları yaptı. Yoğun bir çalışma temposuyla geçen süreçte gençler Trabzon’un tarihi ve kültürel yerleri de gezdiler.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun meclis olarak önemli projelere imza atmaya devam ettiklerini kaydederek, “28-29 Eylül tarihleri arasında bizi ziyarette bulunan genç arkadaşlarımız Trabzon’un tarihini, kültürünü ve bütün doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Yaklaşık 2 yıldır Avrupa’nın hatta dünyanın çeşitli şehirlerindeki STK’lar ve özellikle de gençlik dernekleriyle diyalog halindeyiz.

Gençlerle birlikte günümüze ve geleceğimize dair kültürel ve akademik ziyaretler, değişim programları, eğitim seminerleri gibi proje çalışmalarımız sürüyoruz. Bu ziyaret de çalışmalarımızın bir parçasıdır. Gençlerin sürekli iletişimde olduğu, bilgiyi paylaşıp çoğalttığı bir iletişim ağı oluşturmaya çalışıyoruz. Sınırların artık olmadığı dünyamızda kilometrelerce uzaktaki akranlarımızla,  tüketen değil üreten nesiller olarak yıkılmaz köprüler inşa etmeyi bundan sonra da sürdüreceğiz” İfadelerini kulandı.

Başkan Tosun, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi olarak yakın zamanda Düsseldorf’a gideceklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Almanya’nın çeşitli eyaletlerinden şehri ziyaret eden gençler,  Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi aracılı ile Trabzon’da yardıma muhtaç çocuklara kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler