Sürücülerin korkulu rüyası olan yola...

Trabzon’un Çukurçayır beldesini Değirmendere'ye bağlayan yol sürücülerin adeta korkulu rüyası haline gelirken bu durumun basına yansımasının ardından yola yapılan bariyerler sürücüleri rahatlattı.Bariyerler olmadan önce yolun kenarına örülen duvarın viraj

Sürücülerin korkulu rüyası olan yola...

Trabzon’un Çukurçayır beldesini Değirmendere'ye bağlayan yol sürücülerin adeta korkulu rüyası haline gelirken bu durumun basına yansımasının ardından yola yapılan bariyerler sürücüleri rahatlattı.

Bariyerler olmadan önce yolun kenarına örülen duvarın viraj kısmından sonra yapılmaması ve burasının da uçurum olması sürücüleri endişelendirirken, yol adeta kazaya davetiye çıkartıyordu.

Sürücüler özellikle yağışlı ve karlı havalarda buradan seyir halinde iken büyük endişe yaşarken yolun bariyerlerle yapılmasının ardından çok rahatladıklarını söylüyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel