Sürücülere kızan Rizeli'den ilginç tepki

Yaya geçidinde yayalara öncelik tanımayan sürücülere kızan bir Rizeli, trafik levhasının üzerine "Öküz sürücülerin dikkatine bu sarı çizgilerde geçiş üstülüğü yayalarındır" yazılı tabela astı.Rize'de yaya geçidinden geçtiği sırada ezilme tehlikesi geçiren

Sürücülere kızan Rizeli'den ilginç tepki

Yaya geçidinde yayalara öncelik tanımayan sürücülere kızan bir Rizeli, trafik levhasının üzerine "Öküz sürücülerin dikkatine bu sarı çizgilerde geçiş üstülüğü yayalarındır" yazılı tabela astı.

Rize'de yaya geçidinden geçtiği sırada ezilme tehlikesi geçiren Mehmet Kalender (52), yaya geçitlerinde yayalara öncelik tanımayan sürücüleri ilginç bir yöntemle protesto etti. Kalender, şehrin trafiği en yoğun olan Menderes Bulvarı üzerindeki yaya geçidinin yanında bulunan "yayalara geçidi" tabelasına üzerinde, "Trafik kurallarına uyanlara teşekkür ediyorum. Öküz sürücülerin dikkatine bu sarı çizgilerde geçiş üstünlüğü yayalarındır" yazılı tabela astı.

Kalender yaptığı açıklamada, "Ben bu yaya geçidinde ezilme tehlikesi geçirdim. Yaya geçitlerinde geçiş üstünlüğü yayalarındır. Ancak buna uyan yok. Uymadıkları gibi birde sürücüler yayaları taciz ediyor. Bu tabelayı hazırladım. Çünkü Rizeli gururludur. Bu öküz yazısını gören daha dikkatli olur ve yayalara yol verir" dedi.

Yaya geçidinden geçmekte olan yayalar ise Kandemir'e hak vererek eylemine destek verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel