Sürmene'den eğitime destek

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Sürmeneli Gönül Elçileri’nin organize ettiği kermese katıldı. Sürmene ilçesinde bir okulun kütüphanesine destek amaçlı gerçekleştirilen kermesin açılışına Sema Kızılcık’ın yanı sıra Sürmene Kaymakam

Sürmene'den eğitime destek

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Sürmeneli Gönül Elçileri’nin organize ettiği kermese katıldı.
 
Sürmene ilçesinde bir okulun kütüphanesine destek amaçlı gerçekleştirilen kermesin açılışına Sema Kızılcık’ın yanı sıra Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı eşi Emine Atlı, İlçe Belediye Başkanı Fikri Usta, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin açılışında bir konuşma yapan Sema Kızılcık,
               
19 Aralık 2012 tarihinde tüm Türkiye’de ‘Gönül Elçileri’ adı altında bir seferberliğin başlatıldığını belirterek, “Gönül Elçileri Projesi Trabzon’da çok benimsendi. Buradaki çalışmalar Türkiye’ye örnek oldu. Bugün Sürmeneli gönül elçilerimizin oluşturduğu etkinlikte buluştuk. Böyle anlamlı bir programı organize ettikleri için onları kutluyorum” dedi.
               
Açılışın ardından kermes alanını gezerek gönül elçilerinin evlerinde yaptıkları yiyeceklerden tadan Sema Kızılcık, öğrencilerden yiyecek satın alarak eğitime destek oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel