Sürmene'de tabancalı intihar

Trabzon’un Sürmene İlçesi Çarşı Mahallesindeki evinde bunalıma giren 75 yaşındaki Yılmaz Virdil başına dayadığı tabanca ile intihar etti. Fatma Virdil’in silah sesinin duyması ile odaya girdiğinde eşi Yılmaz Virdil’i yerde yaralı olarak gördü. Olay yerine

Sürmene'de tabancalı intihar

Trabzon’un Sürmene İlçesi Çarşı Mahallesindeki evinde bunalıma giren 75 yaşındaki Yılmaz Virdil başına dayadığı tabanca ile intihar etti. Fatma Virdil’in silah sesinin duyması ile odaya girdiğinde eşi Yılmaz Virdil’i yerde yaralı olarak gördü. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri yaşlı adamı Sürmene Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan Virdil, hayatını kaybetti. Virdil’in kesin ölümü için Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Burada yapılan otopsinin ardından Sürmene’de defnedildiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel