Sürmene'de hırsızlık olayı

Trabzon’un Sürmene ilçesi Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir iş yerine giren hırsızlar para bulamayınca çok miktarda gıda maddesi çaldılar.İş yeri sahibi B.S. iş yerinin soyulduğu ile ilgili polise verdiği ifadede “Sabah iş yerini açmak için geldiğinde dükka

Sürmene'de hırsızlık olayı

Trabzon’un Sürmene ilçesi Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir iş yerine giren hırsızlar para bulamayınca çok miktarda gıda maddesi çaldılar.

İş yeri sahibi B.S. iş yerinin soyulduğu ile ilgili polise verdiği ifadede “Sabah iş yerini açmak için geldiğinde dükkanın kepenk ve kapısının açılmış olduğunu gördüm. Dükkanımdan 250 paket sigara, 25 adet sucuk, 8 adet kiloluk salam, 12 adet 500 gramlık paket kaşar, 2 kilo tereyağı, 1 kilo pestil, 2 kilo incir, 1 kilo pekmez, 88 adet çikolata, 1 kilo 400 gram fındık, 800 gram Antep Fıstığı, 10 adet içecek, 25 kilo kuru fasulye, 25 kilo pirinç, 40 kilo toz şeker, 100 Tl madeni para ve dizüstü bilgisayarının çalınmış olduğunu tespit ettim” dedi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel