Sürmene ve Araklının çöp sorununa çözüm!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sürmene'ye yapılması düşünülen çöp tesisi hakkında son noktayı koyarken Sürmenelilerin rahat nefes almasını sağladı.Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün'ü ziyaret eden Öz, "Tesis konusunda çok ince eleyip sık dokuyacağız ve

Sürmene ve Araklının çöp sorununa çözüm!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sürmene'ye yapılması düşünülen çöp tesisi hakkında son noktayı koyarken Sürmenelilerin rahat nefes almasını sağladı.

Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün'ü ziyaret eden Öz, "Tesis konusunda çok ince eleyip sık dokuyacağız ve öyle kararlar alacağız. Yakma tesisini Sürmene yada Araklı kurmayacağız. Başkan ile istişarede bulunduk Bu konuda birden fazla alternatif bulduk.

Nereye kuracağımızı da henüz netleştirmedik. Bu olay için Sürmene ve Araklı halkı içini ferah tutsun."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel