Sürmene tek listede uzlaştı

Haber61/Haber ServisiAK Parti'de kongreler tüm hızıyla devam ediyor.Fotogaleri için tıklayın Sürmene İlçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı Aydın Bayraktar başkanlığındaki tek liste ile sandık başına gidildi. 421 delege oy kullanacak. Oy kullanma işlemi önc

Sürmene tek listede uzlaştı

Haber61/Haber Servisi

AK Parti'de kongreler tüm hızıyla devam ediyor.

Fotogaleri için tıklayın 

Sürmene İlçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı Aydın Bayraktar başkanlığındaki tek liste ile sandık başına gidildi. 421 delege oy kullanacak. Oy kullanma işlemi öncesi konuşmalar yapılacak.

e.jpg

Muhalefeti kızdıracak sözler

Sürmene İlçe Teşkilatı'nın kongresinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, "Biz kendimizle rakibiz. Bakıyoruz muhalefete kendi içlerinde kendi dinamikleri ile uğraşıyorlar. Kendi kendileriyle uğraşıyorlar! Biz bu nedenle daha çok çalışacağız. Hedefimize daha güçlü yürüyeceğiz" diyerek muhalefete taş attı.

FİKRİ USTA'YI UNUTMADI

AK Parti'nin Sürmene Ilçe kongresinde önceki seçimde aday gösterilmeyen Sürmene eski Belediye Başkanı Fikri Usta katılmadı. Kırgınlığın sürdüğü ortaya çıkarken AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Usta'yı hatırlattı teşekkür etti.
Sürmene'de yüzde 73'e ulaştınız. Gece gündüz çalıştınız. Bizleri bugüne kadar getirdiniz.
AK Parti Teşkilatları olarak hep birlikte, kurucu Genel Başkanı'mız yolunda olacağız. Ülkemiz çağ atladı. Ama bunlar yetmez bize 2023'ü hedef göstermişti. Uzakları görebilen bir anlayışın temsilcileri olarak 2015 secimlerinde yine bu teşkilat üyeleri ile çalısmaya devam edecektir.
Prof Dr Ahmet Davutoğlu ile beraber de çok daha büyük başarılara imza atacağız.
Teşkilat işi çile dert işidir. Sabır işidir. Ama bizler bir aileyiz. Bu ailenin en büyük fertleri de teşkilatlardır.
Fikri Usta'yı da burada anmak istiyorum. Hepsine bu teşkilatların yanında olan herkese teşekkür ediyorum.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Milletvekili Erdoğan Bayraktar da kongrede, belediye başkanlarına ve yerel yöneticilere göndermede bulunarak,"İlçelerde çalışanlar ilçelerde yaşasınlar. Yurt dışında böyle... Yöresel değerlerimize de sahip çıkmalıyız. İsviçre çakısıyla korkunç ihraç yapıyorlar. Sürmene bıçağımızı böyle yapmalıyız" dedi.

Bayraktar, "İslâm adına ortaya çıkan terör örgütlerinin İslam'la alakası yok. Uyanık olmalıyız. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Sağlıklı olmalıyız. Müslümanlar sağlıklı olmalıdır. Bizim partimiz gibi bir parti yoktur. Milletin ta kendisidir. Bu partiyi koruyarak geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

yet.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel