Sürmene seçimini yaptı

 Sürmene Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yıllık olağan meclis toplantısı Sürmene Kulaçzade Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda Sürmene Kaymakamı Şevket ATLI , İl Genel Meclis üyeleri ve köy muhtarlarıda hazır bulundu. Köylere Hizmet Götürme Birliği’n

Sürmene seçimini yaptı

 

Sürmene Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yıllık olağan meclis toplantısı Sürmene Kulaçzade Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda Sürmene Kaymakamı Şevket ATLI
 
, İl Genel Meclis üyeleri ve köy muhtarlarıda hazır bulundu. Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde görev yapacak olan İl Genel Meclis üyeleri seçiminde Sürmene Bağımsız İl Genel Meclis üyesi Ekrem YILMAZ 20, Ak Parti’li Arslan Dilaver 17 ve Selahattin Genç 12 oy aldı, böylece Köydes birlik Encümenine Asil üye olarak İl Genel Meclis üyelerinden Ekrem YILMAZ ve Arslan DİLAVER, köy muhtarlarından ise Alaaddin Esertaş ve Mehmet KIRALİ seçildi.
 
Seçimde 4 yıldır en fazla oyu alarak Asil üyeliğe seçilen Sürmene Bağımsız İl Genel Meclis üyesi Ekrem YILMAZ, burada yaptığı konuşmada İlçemizin ve Köylerimizin daha fazla hizmete ihtiyacı var bundan dolayı çalışmalarımızı bu yönde artırarak devam ettireceğiz, beni bu kutsal göreve layık gören muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler