Sürmene Kahramanlar Köyünde Toplu İftar

Trabzon’un Sürmene İlçe Belediye Başkanı Fikri Usta Kahramanlar Köyü’ne konuk olarak orucunu köy sakinleriyle açtı. Belediye Başkanı Usta, Kahramanlar Köyünün kendi köyü olduğunu ifade ederek, doğduğu köyde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İ

Sürmene Kahramanlar Köyünde Toplu İftar
Trabzon’un Sürmene İlçe Belediye Başkanı Fikri Usta Kahramanlar Köyü’ne konuk olarak orucunu köy sakinleriyle açtı.
 
Belediye Başkanı Usta, Kahramanlar Köyünün kendi köyü olduğunu ifade ederek, doğduğu köyde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İftar yemeğine Başkan Usta’nın yanı sıra, Sürmene Kaymakamı  Şevket Atlı, Sürmene Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Bozkurt, Sürmene İlçe Müftüsü Abdul Celil Çakar, Köprübaşı Müftüsü Selahittin Levent ve kalabalık bir halk topluluğu bir araya gelerek iftar yemeği yediler.
 
Çay eşliğinde sohbet eden gerek misafirler gerekse halk bu organizasyondan derecesiz memnun olduklarını dile getirdiler. Daha sonra teravih namazı kılınarak dağıldılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel