Şüpheli ölüm mezar açtırdı!

Samsun'da av tüfeğiyle vurularak hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan şahıs, evinde hayatını kaybedince ailesi tarafından toprağa verildi. Ölümü şüpheli bulunan şahsın mezarı açılarak, ceset kesin ölüm sebebinin tespiti için Trabzon A

Şüpheli ölüm mezar açtırdı!

Samsun'da av tüfeğiyle vurularak hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan şahıs, evinde hayatını kaybedince ailesi tarafından toprağa verildi. Ölümü şüpheli bulunan şahsın mezarı açılarak, ceset kesin ölüm sebebinin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinde tüfekle kazara vurulan 30 yaşlarındaki Ramazan Er, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Ramazan Er evinde hayatını kaybedince muayene ve otopsi işlemi yapılmadan toprağa verildiği haberi üzerine savcı olaya el koydu. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ramazan Er'in gömülü bulunduğu mezarlığı tespit ederek, savcıya bilgi verdi. Savcı, Ramazan Er'in Çakırlar Yalı Mahallesi Mezarlığı'ndaki mezarını açtırarak, cesedi otopsi
için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırttı. Öldükten 16 gün sonra mezardan çıkartılan Er'in cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
Ramazan Er'in tüfekle yaralanmaya bağlı olarak mı yoksa başka bir sebepten mi öldüğü araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler