Sümelanın Şifresine suç duyurusu

Trabzon’da çekilen “Sümela’nın şifresi Temel” isimli film için Ömer Usta isimli şahıs filmin bir sahnesinde oğlunun izinsiz oynatıldığını ve oğluna küfürler edildiğini ileri sürerek konuyla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bul

Sümelanın Şifresine suç duyurusu

Trabzon’da çekilen “Sümela’nın şifresi Temel” isimli film için Ömer Usta isimli şahıs filmin bir sahnesinde oğlunun izinsiz oynatıldığını ve oğluna küfürler edildiğini ileri sürerek konuyla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Baba Usta, 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi oğlu Güven Usta’nın filmin bir sahnesinde küfürlere maruz kaldığını iddia ederek “Oğlum film çekimlerini izlemek için sete gitmek istediğini söyledi. Ben de gitmesine izin verdim. Eve geldiğinde bana küçük bir rol aldığını, sadece top oynarken kendilerini çektiklerini söyledi. Sonra film gösterime girdi. Biz de filmi izlemek için sinemaya gittik.

Gittiğimde adeta şok oldum. Oğluma filmde hoca karakterini canlandıran Salih Kalyon ana avrat küfür ediyor. İzleyince şok oldum. Benden izin almadan oğlumu filmde oynattılar. Birde küfür ettiler, bunu asla kabul edemem. Beni tanıyan herkes dalga geçiyor. Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundum. Firmadan ve yapımcılardan şikayetçi ve davacıyım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel