Sümela ziyaretçi akınına uğradı

Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, Kurban Bayramı tatilinde Trabzon’un bereketli bir iç turizm hareketliliği yaşadığını belirterek bayram süresince Sümela Manastırı’nı 30 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.4 günlük kurban bayramı tatilinde Trabzo

Sümela ziyaretçi akınına uğradı

Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, Kurban Bayramı tatilinde Trabzon’un bereketli bir iç turizm hareketliliği yaşadığını belirterek bayram süresince Sümela Manastırı’nı 30 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

4 günlük kurban bayramı tatilinde Trabzon’un iç turizm hareketliliği yaşadığını ifade eden Kansız, otel ve diğer konaklama yerlerinin doluluk oranı açısından sevindirici bir rakama ulaştığını kaydederek “Sadece Sümela’yı bu dönemde 30 bin kişi ziyaret etti. Bayram bereketi Trabzon’un turizm hareketliliğinde yüzünü güldürdü” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel