Sümela Manastırı beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde iki gündür etkisini sürdüren yoğun kar, bugün yerini Güneşli bir havaya bırakırken, ortaya seyrine doyum olmaz güzellikler çıktı.Doğu Karadeniz Bölgesi'nin özellikle yüksek kesimlerinde hafta sonundan bu yana etkili olan yoğun k

Sümela Manastırı beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde iki gündür etkisini sürdüren yoğun kar, bugün yerini Güneşli bir havaya bırakırken, ortaya seyrine doyum olmaz güzellikler çıktı.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin özellikle yüksek kesimlerinde hafta sonundan bu yana etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi, yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. Trabzon'da 267 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu, İl Özel İdare ve karayolları ekiplerinin yolları açmak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kar yağışı bu sabahtan itibaren yerini güneşe bırakırken, ortaya da seyrine doyum olmaz manzaralar çıktı. Trabzon'un Maçka sınırları içindeki Altındere Milli Parkı'nda bulunan Sumela Manastırı, etrafındaki çam ormanlarıyla muhteşem bir güzellik sergiledi.

Kar kalınlığının yaklaşık bir metreyi bulduğu manastır, ulaşımın imkansız hale gelmesi nedeniyle ziyarete kapatıldı. Zorlu bir yolculuğu göze alanlar, manastırı aşağıdan seyretmek zorunda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel