Suçlamaları kabul etmedi

Samsun'da genç bir kızı takip ederek bir apartman girişinde elle tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahıs suçlamaları kabul etmeyerek, o tarihte hastanede göz ameliyatı olduğunu ileri sürdü.Olay, İlkadım ilçesinde geçen yıl meydana geldi. Edinilen bi

Suçlamaları kabul etmedi

Samsun'da genç bir kızı takip ederek bir apartman girişinde elle tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahıs suçlamaları kabul etmeyerek, o tarihte hastanede göz ameliyatı olduğunu ileri sürdü.

Olay, İlkadım ilçesinde geçen yıl meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir arkadaşının düğün töreninden evine giderken akşam geç saatlerde takip ettiği 19 yaşındaki P.G. adlı kıza elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan A.Ç.'nin (48) Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Mahkemede ifade veren genç kız P.G., yaşadığı taciz olayını anlatarak şikayetçi olduğunu söyledi. P.G., "Bir arkadaşımın düğün töreninden çıktım. Evime giderken birisinin beni takip ettiğini fark ettim. Evimizin apartmanına gireceğim sıra söz konusu sanık arkadan yaklaşıp elle tacizde bulundu. Şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Tutuklu sanki A.Ç. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Suçlamayı kabul etmiyorum. Yalan konuşuyor. Benim bir gözüm kördür. Olay tarihinde Ankara'da Hacettepe Tıp Fakültesi'nde gözümden ameliyat oldum. Samsun'da yoktum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, A.Ç.'nin hangi tarihte ameliyat olduğu ve hangi tarihlerde hastanede yattığının mahkemeye bildirilmesi için Hacettepe Tıp Fakültesi'ne yazı yazılmasına ve kendilerine bu tarihlerin bildirilmesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler