Şuayıp Şeyhoğlu, resim sergisi açtı

 Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Şuayıp Şeyhoğlu, resim sergisi açtı.Akçaabat Belediyesi Sanat Evi Sergi Salonu'ndaki serginin açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Yrd. Do

Şuayıp Şeyhoğlu, resim sergisi açtı

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Şuayıp Şeyhoğlu, resim sergisi açtı.

Akçaabat Belediyesi Sanat Evi Sergi Salonu'ndaki serginin açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Yrd. Doç. Dr. Raif Kalyoncu ve sanatseverler katıldı.

Türkmen, açılışta yaptığı konuşmada, sanata ve sanatçıya öner verdiklerini belirterek, "Akçaabat bir sanat şehri, özellikle Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ilçemizde olması bizim için bir şans. Neredeyse her hafta bu sanat evimizde bir sanatçımızın eserlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Sanatçıya burada vereceğimiz en büyük destek, moral desteğidir. Maalesef toplum olarak bu tür sanatsal etkinliklere yeteri kadar zaman ayırmıyoruz" dedi.

Şeyhoğlu'na ait 20 eserin yer aldığı sergi 25 Aralık Salı gününe kadar açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel