Su kanalında erkek cesedi!

Bayburt'ta su kanalında ceset bulundu.Edinilen bilgiye göre, Alıçlı köyü civarında su kanalı ile nehrin birleştiği yerde vatandaşlar tarafından çıplak halde bir ceset bulundu. Aydıntepe ilçesi jandarmasına haber verilmesinin ardından olay yerine giden jan

Su kanalında erkek cesedi!

Bayburt'ta su kanalında ceset bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Alıçlı köyü civarında su kanalı ile nehrin birleştiği yerde vatandaşlar tarafından çıplak halde bir ceset bulundu. Aydıntepe ilçesi jandarmasına haber verilmesinin ardından olay yerine giden jandarma ekipleri, cesedi ambulansla Bayburt Devlet Hastanesi'ne getirdi. Cesedin kimliğinin tespit edilememesi üzerine, Trabzon Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi.

Adli tıpta yapılan incelemede cesedin yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alınamayan ve ailesi tarafından üç gün önce İl Emniyet Müdürlüğü'ne ihbar edilen 1966 doğumlu Ferit Çağ'a ait olduğu belirlendi. Bayburt İl Özel İdaresi'nde çalışan ve Bayburt Atatürk Düşünce Derneği Başkanı olan Çağ'ın cenazesi, Şingah Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası asri mezarlığına defnedildi.

Ferit Çağ'ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel