Sporda ve yatırımda Trabzon lider il

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Temsilciğili, Akçaabat Belediye Başkanlığı, Emekliler Derneği Trabzon Şubesi ve Trabzon’daki Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ederek aday adaylığı süreci i

Sporda ve yatırımda Trabzon lider il

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Temsilciğili, Akçaabat Belediye Başkanlığı, Emekliler Derneği Trabzon Şubesi ve Trabzon’daki Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ederek aday adaylığı süreci ile ilgili bilgi verip, şehrin sorunları ve iktidarın hizmetleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

TRABZON ŞEHRİ SPORUN ANAVATANIDIR

ASFK ziyaretinde Başkan Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Bilgin ‘Sporun anavatanı, futbolun beşiği olan Trabzon’umuz amatör sporlarda üstün başarı sergileyip futbolda Anadolunun abisi ve 4 büyük ünvanını alan kulüp olmuştur. İşte bu amatör ruhla gerçekleşmiştir. Amatör ruh profesyonel bir idare ile birleştiğinde Türkiye’de tarih Avrupa’da destan yazan bir Trabzonspor markası oluşmuştur. Güreşte, boksta, yüzmede, atletizm ve diğer tüm spor dallarında da Trabzon önemli mesafeler katetmiş dünyanın birçok ülkesinde Türk Bayrağını Trabzonlu sporcular dalgalandırmıştır. Bu manada amatör sporların organizesinde emeği geçenlere, ilimize bu muhteşem tesislerin kazandırılmasında gayret gösterenlere tekrar teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞHANE İLE ET VE TIRNAK GİBİYİZ

Trabzon’un kardeş şehri Gümüşhane’nin, Trabzon’daki en etkili derneklerden birisininde Gümüşhaneliler Derneği olduğunu ifade eden Bilgin ‘Aslında Trabzon Gümüşhane diye bir ayrım kalmamıştır. Yeni Zigana tünelininde yapılması ile iki il neredeyse birbirine birleşecek noktaya gelecektir. Gümüşhaneli kardeşlerimiz Trabzon’da önemli hizmetler yapmakta, istihdama da katkı sağlamaktadırlar. Kendilerine teşekkür ediyorum ve aradaki mesafer kısaldıkça iki il arasındaki etkileşimin artarak devam etmesini diliyorum. Gümüşhaneliler Derneği’nde bugün ve geçmişte yöneticilik yapmış veya üye olmuş tüm Gümüşhaneliler’i de saygı ile selamlıyorum’ şeklinde konuştu.

TRABZON’UN 2. EN BÜYÜK STK’SI

Trabzon Emeklileri Derneğini’de ziyaret ederek Başkan Burhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan aday adayı Müminhan Bilgin ‘Trabzonsporumuz’dan sonra ilimizde en fazla üyesi bulunan sivil toplum kuruluşumuz emekliler derneğimizdir. 6 bin 500 kayıtlı üyesi bulunmaktadır. İlimizdeki emekli sayısı ise 135 bin civarındadır. Bugün onları dinledik aslında sorunlarının bir çoğuna hakimiz ve çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Özellikle intibak yasası için tüm gücümüzle onların yanında olacağız, iktidarımızın gücü ile onların bu sorunları aşacağız’ dedi.

AKÇAABAT MARKA İLÇE

Trabzon’un Ortahisar’dan sonra en büyük ilçesi olan Akçaabat’ı da ziyaret ederek ismi ilçe ile özdeşleşmiş olan Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile biraraya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Bilgin ‘Almanya’ya, Hollanda’ya gidiyorsunuz Akçaabat köftesi, Ankara ve İstanbul’u saymıyorum zaten Akçaabat haricinde köfte yemiyorlar bile. Köftesiyle Trabzon’un en önemli markası halini alan Akçaabatımızda Belediye Başkanımız Şefik Türkmen engin idarecilik tecrübesi ile önemli hizmetlere imza attı. Arsin gibi devasa bir sahili ticari alanlarıyla faaliyete geçirdi. Ve çok önemli de projeleri var. Tecrübe ve deneyimine hayran kaldığımız bir isim. Akçaabat’a hizmet noktasında bize imkan verildiğinde bu ilçenin temsilcisi olarak tüm gayretimi göstereceğim’ diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞKAN REVİ VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Bilgin AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından aday adaylarının basın ile buluşma toplantısını da değerlendirerek ‘Partimiz teşkilatları olağanüstü bir gayret ile bizleri Trabzon’un tüm kesimleri ve teşkilatlarımızla buluşturdu. Bu manada İl Başkanımız Haydar Revi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu kadrolarla Trabzon hizmetlerin en iyisini almaya devam edecektir’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel